Program Kulturnega bazarja 2017


Kulturni bazar je tradicionalno zasnovan kot oblika strokovnega usposabljanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, za strokovne delavce širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine (prehrana, zdravje, otrokove pravice, okolje in prostor, šport …) ter za študente.
Vabilo najdete tukaj.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je za vse brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je mogoča do 15. marca 2017. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke.

Strokovni delavci in študentje se lahko udeležite tudi le posameznih dogodkov, vendar je tudi v tem primeru nujna e-prijava.


Prenesite si program strokovnega usposabljanja >Tudi letos bo v okviru Kulturnega bazarja potekal Program za otroke, mladino in odrasle – za vse, ki vas zanima kultura. Program je v dopoldanskem in popoldanskem času namenjen organiziranim skupinam iz vrtcev in šol ter individualnim obiskovalcem vseh generacij.


Prenesite si program za otroke, mladino in vse, ki vas zanima kultura >


Za organizirane skupine otrok in mladine iz vzgojno-izobraževalnih zavodov (VIZ) je nujna e-prijava, ki je mogoča do 15. marca 2017.

Letos lahko izbirate tudi med dodatno ponudbo, ki poteka zunaj Cankarjevega doma. Različne kulturne ustanova za udeležence Kulturnega bazarja – organizirane skupine otrok in mladih iz vzgojno-izobraževalnih zavodov ponujajo različne ugodnosti (brezplačne vstopnice ali popust pri njihovem nakupu). Ponudba dogajanja je objavljena na povezavi. Prijavite se neposredno pri kontaktni osebi v posamezni ustanovi.


 

Strokovno usposabljanje namenjamo:

•    strokovnim delavcem na področjih vzgoje in izobraževanja:
⇒ vrtcev, osnovnih in srednjih šol,
⇒ osnovnih šol s prilagojenim programom ter zavodom za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami,
⇒ glasbenih šol, dijaških domov, ljudskih univerz, ZRSŠ, CPI, ACS, CŠOD;
•    strokovnim delavcem iz kulture in kulturnim ustvarjalcem;
•    strokovnim delavcem širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine (npr. prehrano, zdravje, otrokove pravice, okolje in prostor, šport …);
•    načrtovalcem politik in strokovnim delavcem na pristojnih ministrstvih in državnih ustanovah, ki v različnih resorjih skrbite za programe in projekte za otroke in mladino;
•    načrtovalcem politik in strokovnim delavcem v občinah in lokalnih skupnostih, ki skrbite za kulturo in izobraževanje oz. družbene dejavnosti;
•    strokovnim delavcem in študentom različnih fakultet in akademij;
•    vsem, ki vas zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.

 

 

 

 

 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.