Program Kulturnega bazarja 2014

Kulturni bazar je tradicionalno zasnovan kot oblika strokovnega usposabljanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, za študente ter širšo strokovno javnost.
Vabilo najdete tukaj.
Udeležba na Kulturnem bazarju je brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je možna do 10. marca 2014. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke.


Strokovni delavci in študentje se lahko udeležite tudi le posameznih dogodkov, vendar je tudi v tem primer nujna e-prijava.                
Prenesite si program strokovnega usposabljanja (pdf)>


Tudi v letošnjem letu bo v okviru Kulturnega bazarja potekal Program za otroke in mladino ter vse, ki jih zanima kultura. Program je v dopoldanskem in popoldanskem času namenjen organiziranim skupinam iz vrtcev in šol, pa tudi posameznim obiskovalcem - otrokom, mladim ter vsem generacijam.
Vabilo za organizirane obiske z VIZ in za individualne obiske vseh generacij najdete tukaj.
Za organizirani obisk otrok in mladine z vzgojno-izobraževalnih zavodov (VIZ) smo tudi letos pripravili posebno e-prijavo, ki bo odprta do vključno 10. marca 2014.


       Prenesite si program za otroke in mladino ter vse, ki vas zanima kultura (pdf)>Individualni obiskovalci vseh generacij

Na ogled Kulturnega bazarja 2014 vabimo tudi posamezne otroke in mlade ter odrasle, ki vas zanima kultura:

• Na razstavnih prostorih v treh preddverjih Cankarjevega doma se  bo ta dan predstavilo skoraj tristo kulturnih ustanov iz vse Slovenije, kulturnovzgojno ponudbo bo prikazalo tudi nekaj ministrstev, fakultet in akademij.

• Na razstavnih prostorih bo ves dan potekal bogat program, primeren za vse generacije: delavnice, koncerti, neformalna srečanja in pogovori z znanimi ustvarjalci (igralci, glasbeniki …).

Vstop na razstavne prostore je ves dan prost za vse obiskovalce, predhodna prijava ni potrebna.

• Na dogodkih v dvoranah je udeležba prav tako brezplačna, vendar si je treba tudi za individualni obisk predhodno zagotoviti prostor z e-prijavo, ki je mogoča od 1. do 23. marca 2014. Za preostala mesta na dogodkih v dvoranah bodo brezplačne vstopnice na voljo na dan prireditve, 26. marca, v Cankarjevem domu (Info točka Kulturnega bazarja v 1. preddverju CD).
 

  


 

Strokovno usposabljanje namenjamo:

•    strokovnim delavcem vzgojno-izobraževalnih zavodov: vrtcev, osnovnih in srednjih šol,
•    strokovnim delavcem osnovnih šol s prilagojenim programom ter zavodom za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami,
•    strokovnim delavcem glasbenih šol, dijaških domov, ljudskih univerz, ZRSŠ, CPI, ACS …,
•    strokovnim delavcem zavodov in organizacij iz kulture in kulturnim ustvarjalcem,
•    strokovnim delavcem zdravstvenih in socialnih ustanov, nevladnih organizacij, ki izvajajo javnozdravstvene preventivne programe, ter širši strokovni javnosti,
•    strokovnim delavcem na pristojnih ministrstvih, državnih ustanovah, občinah in lokalnih skupnostih,
•    strokovnim delavcem in študentom različnih fakultet in akademij,
•    vsem, ki vas zanimata kultura in kulturna vzgoja.
 
 

 

 

 

 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.