Program Kulturnega bazarja 2018


Kulturni bazar je tradicionalno zasnovan kot oblika strokovnega usposabljanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, za strokovne delavce širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine (prehrana, zdravje, okolje in prostor, šport …) ter za študente.
Vabilo najdete tukaj.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je za vse brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je mogoča do 27. marca 2018. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke.

Strokovni delavci in študentje se lahko udeležite tudi le posameznih dogodkov, vendar je tudi v tem primeru nujna e-prijava.


Prenesite si program strokovnega usposabljanja >


Na Kulturnem bazarju 2018 bo manjši del vsebin namenjen tudi organiziranim skupinam otrok in mladih iz vzgojno-izobraževalnih zavodov. Program in več informacij najdete tukaj.


Tudi letos lahko izbirate med dodatno večerno ponudbo, ki pa ni več del programa strokovnega usposabljanja. Od 18. ure na obisk vabijo različne kulturne ustanove v Ljubljani, ki ponujajo ugodnosti za udeležence Kulturnega bazarja (brezplačne vstopnice ali popust pri njihovem nakupu). Ponudbo večernega dogajanja bomo sproti dopolnjevali na spletni strani Kulturnega bazarja.


 

Strokovno usposabljanje namenjamo:

•    strokovnim delavcem na področju vzgoje in izobraževanja:
⇒ vrtcev, osnovnih in srednjih šol,
⇒ osnovnih šol s prilagojenim programom ter zavodom za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami,
⇒ glasbenih šol, dijaških domov, ljudskih univerz, javnih zavodov (ZRSŠ, CPI, ACS, CŠOD ...);
•    strokovnim delavcem iz kulture in kulturnim ustvarjalcem;
•    strokovnim delavcem širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine (npr. prehrano, zdravje, otrokove pravice, okolje in prostor, šport …);
•    načrtovalcem politik in strokovnim delavcem na pristojnih ministrstvih in državnih ustanovah, ki v različnih resorjih skrbite za programe in projekte za otroke in mladino;
•    načrtovalcem politik in strokovnim delavcem v občinah in lokalnih skupnostih, ki skrbite za kulturo in izobraževanje oz. družbene dejavnosti;
•    strokovnim delavcem in študentom različnih fakultet in akademij;
•    vsem, ki vas zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.

 

 

 

 

 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.