KULTURNI BAZAR 2018


                       
Na Kulturnem bazarju 2018 bo manjši del vsebin namenjen tudi organiziranim skupinam otrok in mladih iz vzgojno-izobraževalnih zavodov. Program delavnic, ki bodo potekale v 1. preddverju Cankarjevega doma, najdete na povezavi.
Prijave skupin zbiramo na info@kulturnibazar.si do 20. marca 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Na obisk vabijo tudi različne kulturne ustanove v Ljubljani in okolici, ki za udeležence Kulturnega bazarja – organizirane skupine otrok in mladih iz vzgojno-izobraževalnih zavodov ponujajo različne ugodnosti (brezplačne vstopnice ali popust pri njihovem nakupu). Program najdete na povezavi. Prijavite se neposredno pri ustrezni kontaktni osebi v posamezni ustanovi.

Udeležba na dogodkih je omejena na eno skupino/razred/oddelek iz posameznega VIZ, razen kjer je ob dogodku posebej navedena omejitev udeležencev. Vabimo vas, da obisk Kulturnega bazarja povežete tudi z obiskom drugih kulturnih ustanov v Ljubljani. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.