PRVI KULTURNI BAZAR V REGIJI

 

 

Organizatorji: SNG Maribor (izvršni producent), CD (nosilec projekta Kulturni bazar), MK, MIZŠ in ZRSŠ.

S prvim Kulturnim bazarjem v regiji želimo celotni slovenski strokovni javnosti bolje predstaviti kulturne ustanove, ki delujejo v tej širši regiji, hkrati pa strokovnim delavcem v regiji približati nacionalne, pa tudi mednarodne primere dobrih praks.

Namen dogodka je zagotavljanje dostopnosti kakovostnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje v regiji in predstavitev ponudbe s poudarkom na partnerskem povezovanju in sodelovanju različnih subjektov na posameznih ravneh družbe: na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, na ravni vrtcev, šol in kulturnih ustanov, med strokovnimi delavci v vzgoji in izobraževanju, med umetniki oziroma delavci kulturnih ustanov ter med vzgojno-izobraževalnimi zavodi in družinami. S tem pristopom želimo ustvariti čvrsto mrežo strokovnih partnerjev z namenom strateškega izvajanja kakovostne kulturno-umetnostne vzgoje v regiji.

Središče dogodka bo 29. novembra v Slovenskem narodnem gledališču Maribor, del popoldanskega in večernega programa pa bo potekal drugod po mestu. Strokovne delavce različnih predmetov oziroma predmetnih področij, predstavnike timov, ki v VIZ skrbite za načrtno KUV, ter seveda koordinatorje KUV v VIZ vabimo na enodnevno brezplačno strokovno usposabljanje, sestavljeno iz plenarnega predavanja, moderiranih pogovorov, predstavitvenih delavnic, predavanj in programskih degustacij ter dveh umetniških dogodkov.


VABILO >

PROGRAM >


Prijava na strokovno usposabljanje se je zaključila.
Za informacijo o prostih mestih pišite na e-naslov info@kulturnibazar.si.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.