KULTURNI BAZAR 2019Vabilo na nacionalno strokovno usposabljanje Kulturni bazar Ministrstva za kulturo, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Zavoda RS za šolstvo za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, pa tudi za strokovne delavce z drugih področij, ki lahko pri svojem delu na inovativen način vključujete kulturno-vzgojne vsebine (zdravje, okolje in prostor, narava in gozd, šport in gibanje …) ter za študente.

Program nacionalnega strokovnega usposabljanja Kulturni bazar 2019

Podaljšali smo rok prijave na strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2019, in sicer do 27. marca z e-prijavnico.

Strokovno usposabljanje je za vse udeležence brezplačno. VABLJENI!


POJASNILO GLEDE OBISKA SKUPIN OTROK, UČENCEV IN DIJAKOV NA KULTURNEM BAZARJU 2019
Skladno s cilji Kulturnega bazarja smo se organizatorji in programski odbor Kulturnega bazarja 2019 odločili, da bo od letošnjega leta naprej Kulturni bazar spet namenjen le nacionalnemu strokovnemu usposabljanju strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju, kulturi ter širši javnosti, in ne tudi programu za otroke in mladino.
Več informacij v pojasnilu.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.