KATALOG IZBRANIH FILMOV ZA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNE USTANOVE ZA ŠOLSKO LETO 2017/2018

V lokalnih kinematografih Art kino mreže Slovenije (AKMS) je skozi celo šolsko leto na voljo pestra filmsko-vzgojna ponudba. V letošnjem spletnem katalogu preglejte izbor aktualnega filmskega programa ter predstavitev spremljevalnih dejavnosti. Strokovne delavce osnovnih šol, ki vas zanimata film in filmska vzgoja, vabijo, da se vključite v nov projekt AKMS Filmska osnovna šola (FOŠ), ki bo skozi nadaljnja štiri šolska leta krepil kompetence na tem področju ter širil dostopnost filmsko-vzgojnih vsebin. Dejavnosti so brezplačne.
Več o projektu in kako se pridružite si preberite na povezavi.


KATALOG IZBRANIH FILMOV ZA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNE USTANOVE ZA ŠOLSKO LETO 2017/2018


Izšel je novi Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove za šolsko leto 2017/18, ki ga vsako leto izda Kinodvor. Katalog prinaša izbor kakovostnih ter žanrsko in vsebinsko različnih filmov za vse starostne skupine otrok in mladih, od vrtca pa do srednje šole. V izbor so zajeti sodobni filmi in filmske klasike, novi slovenski filmi za mlade (Košarkar naj bo, KOYAA …), posebna pozornost pa je to leto namenjena tudi kakovostnim kratkim filmom za otroke: animiranim, pa tudi igranim in dokumentarnim.
Filmi iz Šolskega kataloga so na voljo za ogled v Kinodvoru (Kolodvorska 13, Ljubljana), v Slovenski kinoteki (Miklošičeva 28, Ljubljana) in v kinematografih v Art kino mreži Slovenije.
Če želite prejeti svoj brezplačni izvod kataloga v tiskani obliki, pišite na  kinobalon@kinodvor.org.
V elektronski obliki je katalog dostopen tudi na spletni povezavi.


 Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.