Pravljični studio


  Ljubljana
od 1. februarja do 1. marca 2020

Vodnikova domačija Šiška

Interaktivna razstava otroke (5+) na zanimiv in ustvarjalen način seznanja z glavnimi evropskimi pravljičnimi motivi, temeljnimi evropskimi nacionalnimi zbirkami ljudskih pravljic in temeljnim znanjem s področja teorije pravljic.

Obiskovalce vabi k raziskovanju in spoznavanju sveta pravljic ter predvsem k samostojnemu izmišljevanju in pripovedovanju zgodb.
Namenjena je otrokom, njihovim staršem, strokovnim delavcem in drugim zainteresiranim, ki bi radi pripovedovanje kot pomembno in zabavno aktivnost vnesli v šolski, delovni ali družinski vsakdan.

Razstava bo za organizirane skupine odprta ves mesec od torka do petka v dopoldanskem času. Vodeni obisk, ki traja 30 minut, je za organizirane skupine brezplačen. Vodeni obisk je mogoče dopolniti s pripovedovalsko delavnico, ki traja 45 minut in stane 1.5 eur / otroka.

Prijave sprejemajo do zapolnitve terminov na katja.presa@divjamisel.org.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.