Oktober

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
 

Razstava Vzhodno od raja – Jugoton 1947–91


  Tehniški muzej Slovenije (Bistra pri Vrhniki)
Do 31. decembra 2019

Del razstave o zgodovini založbe Jugoton, prve in največje jugoslovanske glasbene založbe, je bil prvič na ogled javnosti leta 2014 v Tehničnem muzeju Nikola Tesla v Zagrebu. Razstavo v Bistri pa so obogatili še s pregledom različnih predvajalnikov zvoka ter akustične tehnike druge polovice 20. stoletja.

     
 

Razstava Zgodbe iz poštne torbe


  Muzej pošte in telekomunikacij, Polhov Gradec
Do 24. novembra 2019

V sodelovanju z Zgodovinskim krožkom Osnovne šole Polhov Gradec je Muzej pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu pripravil občasno razstavo o zgodovini šolstva na Polhograjskem, ki je na ogled do 24. novembra.

     
 

Filmski vlak


  Center za mladinsko kulturo Kočevje
Do 31. decembra 2019

Šest urna delavnica – MODUL 2 je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Slušatelji delavnice skozi vsebino filmske vzgoje spoznavajo sodobne načine poučevanja.

     
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.