Marec

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
 

Filmi februarja in marca v Cankarjevem domu


  Cankarjev dom, Ljubljana
od 18. februarja do 20. marca 2019

Februar in marec bosta v Cankarjevem domu filmsko nadvse pestra. Začeli bodo z abonmajem Liffe po Liffu, nadaljevali s Festivalom gorniškega filma in domačo premiero, za marec pa pripravljajo Festival dokumentarnega filma.

     
 

22. Pripovedovalski festival


  Cankarjev dom, Vodnikova domačija, Kinodvor
Med 22. in 31. marcem

Na 22. Pripovedovalskem festivalu, ki se bo odvijal med 22. in 31. marcem v Cankarjevem domu, bodo gostili vodilno evropsko teoretičarko na področju pravljic in mitologinje Marino Warner, pripovedovalske nastope in izobraževanja najbolj prepoznavnih evropskih pripovedovalcev ter pripovedovalske dogodke za otroke in odrasle v izvedbi najbolj zanimivih domačih pripovedovalcev.

     
 

Pridruži se mentorjem Kersnikove


  Laboratorij RAMPA, Kersnikova, Ljubljana
13. marec ob 18. uri

Na Kersnikovi vabijo k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce za delavnice in drugo interaktivno ustvarjanje, pri katerem se križajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse.
KDAJ & KJE? Srečali se boste v sredo, 13. marca 2019, ob 18.00 uri v laboratoriju Rampa na Kersnikovi 4 v Ljubljani. Če kdo želi sodelovati in ta termin ne ustreza, vseeno lahko pošlje sporočilo in se boste dogovorili drugače.

     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.