Marec

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 > >>
 

Filmi februarja in marca v Cankarjevem domu


  Cankarjev dom, Ljubljana
od 18. februarja do 20. marca 2019

Februar in marec bosta v Cankarjevem domu filmsko nadvse pestra. Začeli bodo z abonmajem Liffe po Liffu, nadaljevali s Festivalom gorniškega filma in domačo premiero, za marec pa pripravljajo Festival dokumentarnega filma.

     
 

Maksimilijan Skalar in Goslarstvo na Slovenskem


  Narodni muzej Slovenije, Ljubljana
14. februar 2019

Slikovno bogata razstava Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož obeležuje 110. obletnico rojstva violinista, pedagoga in goslarja Maksimilijana Skalarja, ki je po koncu druge svetovne vojne deloval v Ljubljani, Kopru, Kamniku in Trstu, v šestdesetih letih 20. stoletja pa tudi na Ptuju, kjer je med sedemletnim službovanjem zapustil vidno sled v glasbeni zgodovini tega mesta.

     
 

Danska pisateljica Janne Teller v Ljubljani in srečanje z mladimi bralci


  Kino Šiška
5. april ob 11. uri

V Slovenijo prihaja izjemna avtorica, danska aktivistka, nekdanja svetovalka na konfliktnih območjih, esejistka in pisateljica avstrijsko-nemških korenin Janne Teller, ki jo lahko v okviru Festivala angažiranega pisanja Itn. v Kinu Šiška v petek, 5. aprila 2019 ob 11.00 spoznate na srečanju z mladimi bralci. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku (simultano prevajanje bo zagotovljeno), vodili ga bosta študentka Kristina Kanjc in dijakinja Ema Paš.

     
<< < 1 2 3 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.