Maj

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
 

13. cikel Slovenskega knjižnično-muzejskega MEGA kviza - NA, ROD, NA! GALERIJA!


  Pionirska - Center za mladinsko književnost in knjižničarstvo, Mestna knjižnica Ljubljana
od 24. oktobra 2018 do 15. maja 2019

S ciljem spoznavanja naravne in kulturne dediščine MEGA kviz k reševanju pritegne široko populacijo otrok, se vključuje v medpredmetno povezovanje ter spodbuja branje poučnih knjig in obisk kulturnih ustanov.

     
 

13.cikel slovenskega-knjižnično muzejskega Megakviza


  Mestna knjižnica Ljubljana
15. maj 2019

Slovenski knjižnično-muzejski MEGA kviz je moderna oblika knjižnično-informacijskega opismenjevanja s ciljem spoznavanja naravne in kulturne dediščine MEGA kviz k reševanju pritegne široko populacijo otrok, se vključuje v medpredmetno povezovanje ter spodbuja branje poučnih knjig in obisk kulturnih ustanov.

     
 

Natečaj knjigovanje 2019


  Društvo slovenskih pisateljev, Tomšičevi 12, Ljubljana
31. maj 2019 ob 11. uri

Društvo slovenskih pisateljev v sodelovanju z Bralnim društvom Slovenije, Društvom Bralna značka Slovenije – ZPMS in IBBY Slovenija razpisuje natečaj Knjigovanje 2019. Otroci in učenci so vabljeni, da izdelajo ročno lutko oziroma marioneto najljubšega slovenskega knjižnega junaka, lutko, ki jo je mogoče prepričljivo oživeti, pošljejo fotografijo svoje lutke ter na kratko opišejo, zakaj so se odločili ravno za ta lik.

     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.