Steklenik


  Steklenik, galerija za zvok, bioakustiko in umetnost
Med 29. junijem in 2. julijem

Cona
www.steklenik.si/bojana-saljic-podesva-viden/

Zvočno krajino sto kilometrov dolge in do štiri kilometre široke Kuronske sipine bi najlažje opisali kot vseprežemajoče šume morja in vetra, ki se zajedajo v preostale zvočne plasti. Mešajo se s šumom človeka, ki je prav tako vseprisoten, v naselbinah kormoranov, v mikrosvetu zaščitenih žuželk in peščenih zrn, ki tu smejo in morajo biti, na naslednjem griču pa nikakor ne.
Na človekove specifične poglede in hotenja pri gospodarjenju s sipino pa lahko vedno pogledamo tudi z druge strani, kot vpliv rastlinskega na človeka.
Peter Kus - delavnica za otroke (7+): spremljevalni dogodek ob razstavi vIDEN, kjer se bodo otroci naučili, kako z različnimi predmeti in glasbili poustvariti zvok morja in vetra. 
Število udeležencev je omejeno, zato je obvezna prijava na cona@cona.si.
Več na povezavi.


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.