Junij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
 

Steklenik


  Steklenik, galerija za zvok, bioakustiko in umetnost
Med 29. junijem in 2. julijem

Zvočno krajino sto kilometrov dolge in do štiri kilometre široke Kuronske sipine bi najlažje opisali kot vseprežemajoče šume morja in vetra, ki se zajedajo v preostale zvočne plasti. Mešajo se s šumom človeka, ki je prav tako vseprisoten, v naselbinah kormoranov, v mikrosvetu zaščitenih žuželk in peščenih zrn, ki tu smejo in morajo biti, na naslednjem griču pa nikakor ne.

     
 

Poletna akademija v Rampa Lab-u


  Rampa Lab, Kersnikova 4, Ljubljana
Julij 2019

Na Poletni akademiji, ki bo potekala v Rampa Lab-u v prvem tednu julija, se boste z otroki, starimi med 9 in 14 let, podali v digitalni svet.

     
 

Urbano in hip hop


  Mladinski center ULCA
Od 20. junija do 2. julija 2019

Na brezplačni praktični delavnici ustvarjanja kratkega filma bodo udeleženci skupaj z mentorjema Petrom Cerovškom in dr. Majo Krajnc (filmska teoretičarka in odg. urednica revije KINO!) premišljevali, kako urbano umetnost ujeti v objektiv.

     
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.