Junij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
 

Kjer so čebele doma


  Ljubljana
od 15. junija 2018 do 16. junija 2019

Razstava podaja pogled na avtohtono kranjsko čebelo, panje, poslikane panjske končnice in čebelnjake, ki zaznamujejo slovensko kulturno krajino.
21. oktober ob 16. uri - vodeni ogled razstave Kjer so čebele doma s soavtorico razstave dr. Bojano Rogelj Škafar.
Istočasno bo potekala tudi medena ustvarjalna delavnica za otroke (5 - 12 let).

     
 

Festival Klovnbuf


  Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana
Od 15. do 24. junija 2019

Festival Klovnbuf, ki bo potekal med 15. – 24. junijem v ljubljanski Stari elektrarni, je mednarodni festival novega cirkusa in sodobne klovnade, ki letos že dvanajstič sproža solze ganjenosti in smeha, razkriva skrite talente in prevrača ustaljena razmišljanja.

     
 

Tretjaz


  Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana
26. junij 2019 ob 20. uri

Tretjaz avtorjev Urbana Kmeta Marjete Kamnikar, ki bo premierno uprizorjena 26. junija ob 20. uri v ljubljanski Stari elektrarni, je b-stran igre M. M, je igra srečanj, kjer se najboljša prababica med plesalkami in najboljša plesalka med prababicami Marjeta Kamnikar od leta 2007 v uprizoritvenih formatih srečuje z že več kot 50 umetniki. B-stran je igra remiksov predstav.

     
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.