Junij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 5 > >>
 

Donirajte v knjižnico Mesta žensk


  Mesto žensk, Metelkova mesto
Junij 2019

Društvo Mesto žensk je uspešno registriralo specialno knjižnico za področje sodobnih umetnosti in feminizma. Vabljeni, da donirate knjige in kataloge ter tako obogatite skupne resurse, ki bodo dostopni vsem.

     
 

Učilnica v naravi v Čebelarskem muzeju v Radovljici


  Čebelarski muzej (Radovljica)
Do 28. februarja 2020

Gostujoča razstava Slovenskega šolskega muzeja, ki je na ogled vse do 28. februarja 2020 v Čebelarskem muzeju v Radovljici, želi spojiti tradicijo s sedanjostjo in opozoriti na prednost šolskega vrta kot pomembnega sodobnega učno-vzgojnega pripomočka, ki omogoča učencem v dobi virtualnega sveta neposreden stik z naravo.

     
 

Material + roka = izkušnja


  Center RS za poklicno izobraževanje in Center arhitekture Slovenije
Junij 2019

Na pobudo Centra RS za poklicno izobraževanje (CPI) in Centra arhitekture Slovenije je v sodelovanju z arhitekti, oblikovalci in umetniki ter uspešnimi in navdihujočimi podjetniki nastala izdaja priročnika za izkustveno učenje o poklicih MATERIAL + ROKA = IZKUŠNJA.

     
<< < 1 2 3 4 5 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.