Junij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 > >>
 

Donirajte v knjižnico Mesta žensk


  Mesto žensk, Metelkova mesto
Junij 2019

Društvo Mesto žensk je uspešno registriralo specialno knjižnico za področje sodobnih umetnosti in feminizma. Vabljeni, da donirate knjige in kataloge ter tako obogatite skupne resurse, ki bodo dostopni vsem.

     
 

Učilnica v naravi v Čebelarskem muzeju v Radovljici


  Čebelarski muzej (Radovljica)
Do 28. februarja 2020

Gostujoča razstava Slovenskega šolskega muzeja, ki je na ogled vse do 28. februarja 2020 v Čebelarskem muzeju v Radovljici, želi spojiti tradicijo s sedanjostjo in opozoriti na prednost šolskega vrta kot pomembnega sodobnega učno-vzgojnega pripomočka, ki omogoča učencem v dobi virtualnega sveta neposreden stik z naravo.

     
 

Material + roka = izkušnja


  Center RS za poklicno izobraževanje in Center arhitekture Slovenije
Junij 2019

Na pobudo Centra RS za poklicno izobraževanje (CPI) in Centra arhitekture Slovenije je v sodelovanju z arhitekti, oblikovalci in umetniki ter uspešnimi in navdihujočimi podjetniki nastala izdaja priročnika za izkustveno učenje o poklicih MATERIAL + ROKA = IZKUŠNJA.

     
 

Svetlobna gverila 2019


  Več prizorišč po Ljubljani
Junij 2019

Festival Svetlobna gverila se vnovič podaja v svetlobno zasedbo javnega prostora v mestnem središču, kjer se naboru lokacij v okolici Križank oziroma Galerije Vžigalica pridružuje nekaj novih prizorišč. Letošnji festival se posveča raziskovanju meja.

     
 

Sto let slovenskega poklicnega baleta


  Cankarjev dom
Maj / junij 2019

Pred stotimi leti je Ljubljana dobila prvi poklicni baletni ansambel, sledilo je obdobje baletnega razcveta, ki traja vse do danes. Razstava je na ogled do 13. junija v Prvem preddverju Cankarjevega doma.

     
 

Drago Tršar: Monument


  Gornjesavski muzej Jesenice
Junij 2019

Ob 90. letnici rojstva kiparja Draga Tršarja (april 2018) je Galerija Božidar Jakac v sodelovanju s šestimi javnimi zavodi pristopilia k projektu Drago Tršar – Monument. Rezultat projekta je niz preglednih razstav, kot poklon kiparjevemu izjemnemu in širokemu opusu.

     
<< < 1 2 3 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.