Julij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 > >>
 

Brezplačne filmsko-vzgojne (FV) vsebine


  Zavod Vizo
Do 31. decembra 2019

Ena od osrednjih filmsko-vzgojnih organizacij pri nas izvaja različne FV dejavnosti za najširši krog udeležencev. Največjo pozornost namenjajo otrokom in mladostnikom, zato že peto leto zapored sodelujejo z vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami po vsej Sloveniji. V prihajajočem šolskem letu 2019/20 brezplačno ponujajo izbrane filmsko-vzgojne vsebine (omejeno število izvedb), ki bodo obogatile učni program, otrokom in mladostnikom pa z njihovo pomočjo lahko omogočile vpogled v pomembno svetovno zakladnico vedenja o filmski umetnosti. S projektom Filmska vzgoje v VIZ izpostavljajo film kot medij in umetnost, ki potrebuje resno in strokovno obravnavo.

     
 

22. mednarodni festival MLADI LEVI 2019


  Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana
Od 23. do 31. avgusta

Mednarodni festival Mladi levi, ki bo od 23. do 31. avgusta razgrel Staro elektrarno in druga zanimiva prizorišča v Ljubljani, ponuja velika imena mednarodnih odrov (Ursula Martinez, Kate McIntosh, Walid Raad) in vznemirljive mlajše avtorje (Maria Lucia Cruz Correia, Dimitri de Perrot, Jaha Koo) ter mednarodni forum O čustvenem materializmu z umetniki in priznanimi filozofi ter sociologi.

     
<< < 1 2 3 4 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.