Julij

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 4 > >>
 

Filmski vlak


  Center za mladinsko kulturo Kočevje
Do 31. decembra 2019

Šest urna delavnica – MODUL 2 je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Slušatelji delavnice skozi vsebino filmske vzgoje spoznavajo sodobne načine poučevanja.

     
 

Virtualni muzej rudarstva 4. dritl (Trbovlje)


  Delavski dom Trbovlje
Do 31. decembra 2019

V Trbovljah ponujamo enkraten spoj zgodovine težke industrije in visokotehnološke prihodnosti: dediščino rudarstva predstavljamo na novo, vizualno atraktivno. Obiskovalci se lahko prebijajo skozi pravi rudniški rov, opremljen z izvirnimi rudniškimi eksponati, s svetlobnimi in zvočnimi efekti, hologrami in projekcijami. S pomočjo najsodobnejše opreme za navidezno in razširjeno resničnost lahko vstopite v svet rudarjev, kakršen je bil pred stotimi leti. S sodobno tehnologijo pa predstavljamo tudi življenje družin v rudarski koloniji in njihov boj za boljši jutri.

     
 

Filmski tabor Mad About Film - prijave do 31. julija


  Stari trg ob Kolpi
Od 7. do 13. avgusta

Vemo, da se že ob koncu šolskega leta snujejo družinski načrti za poletje, zato pedagoge na srednjih šolah po vsej Sloveniji prosimo, da o 4. filmskem taboru za mlade med 15. in 19. letom, ki bo potekal od 7. do 13. avgusta v Gorenjih Radencih, obvestijo vse dijake na svoji šoli, ki bi jih ta počitniški program utegnil zanimati. Tabor bo letos potekal v osrčju reke Kolpe, mladi bodo nastanjeni v počitniškem domu CŠOD Radenci. Prijave do 31. julija.

     
<< < 1 2 3 4 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.