Februar

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 > >>
 

Zlato kitajskih cesarjev. Zlati predmeti iz obdobja Wanli dinastije Ming – zbirka Dong Bo Zhai


  Narodni muzej Slovenije
od 16. avgusta 2018 do 15. februarja 2019

Gostovanje prestižne razstave izvirnega umetelno izdelanega nakita, posodja in drugih unikatnih umetnin z daljne Kitajske je dokaz mojstrstva tedanje zlatarske obrti kot tudi prefinjenega okusa in denarne moči danes znamenitih vladarjev.

     
 

Za blagor vseh ljudi


  SNG Nova Gorica
23. in 27. februar 2019 ob 20. uri

Italijanski režiser, igralec in dramatik Francesco Randazzo razkriva v igri Za blagor vseh ljudi najtemnejše strasti in brezčutnost sodobne družbe ter strah pred neznanim. Angažirano dramo je napisal po resničnem dogodku in zanjo prejel nagrado, na oder pa jo je postavila režiserka Nenni Delmestre.

     
 

Mesta trajnosti. Paviljoni, manifesti in kripte


  Muzej sodobne umetnosti Metelkova
od 15. novembra 2018 do 17. februarja 2019

Aprila letos so v enem od osrednjih berlinskih muzejsko-galerijskih prostorov Hamburger Bahnhof – Museum für Gegenwart, ki deluje v okviru berlinske Nationalgalerie, odprli razstavo Hello World, pri kateri je sodelovala tudi ljubljanska Moderna galerija in prav ta del razstave si bo sedaj mogoče ogledati tudi v ljubljanskem Muzeju sodobne umetnosti Metelkova.

     
<< < 1 2 3 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.