Februar

Elementov na stran:   6 10 20 50
 
<< < 1 2 3 > >>
 

Pogovor Kričati ali biti tiho? ob ogledu predstave 6


  Slovensko mladinsko gledališče
5. februar 2019 ob 19. uri

Predstava 6 tematizira konkreten dogodek, ko so v Dijaški in študentski dom Kranj poskušali namestiti šest mladoletnih beguncev brez spremstva, vendar so zaradi nasprotovanja nekaterih staršev, profesorjev Gimnazije Franceta Prešerna in lokalne skupnosti morali ta načrt opustiti.

     
 

Kuhinjska miza na 11. izvedbi festivala Bobri


  Ljubljana
še do 8. februarja 2019

Kuhinjska miza (Kitchen Table), ki bo 7. februarja ob 15. uri v preddverju velikega odra Lutkovnega gledališča Ljubljana, bo odprta za javnost in je novost v projektu Bobrove mlade oči. Najstniki bodo v okviru festivala pripravili okroglo mizo , na kateri se bodo pogovarjali o predstavah, ki so si jih ogledali na festivalu, in o sodobnih pristopih v gledališču in umetnosti, namenjenih mladim.

     
 

Dnevi odprtih vrat ob obletnici SLOGI


  Slovenski gledališki inštitut
27., 28. februar in 4. marec 2019

Slovenski gledališki inštitut praznuje petletnico svoje ustanovitve oziroma rednega delovanja muzejskega izobraževalnega programa s ponudbami za otroke, mladino in odrasle. S svojimi predhodniki pa deluje že od leta 1952 kot osrednji slovenski gledališki muzej.

     
<< < 1 2 3 > >>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.