Projekt Švicarija: Skupnost, umetnost, narava


  Ljubljana
od 8. februarja 2018 do 6. januarja 2019

Mednarodni grafični likovni center - Ustvarjalni center Švicarija
www.mglc-lj.si

V februarju 2018 odpira vrata javnosti Ustvarjalni center Švicarija, ki skupaj z Mednarodnim grafičnim likovnim centrom (MGLC) tvori novo kulturno, izobraževalno in družabno središče v parku Tivoli v Ljubljani. Poleg rezidenc za domače in tuje umetnike Švicarija ponuja pester celoletni program z motom Skupnost, umetnost in narava. Večslojna razstava in različni dogodki za obiskovalce različnih starosti in zanimanj predstavljajo bogato zgodovino in še vedno utripajočo dediščino stavbe.

V programu za šole poleg vodenj po razstavi in stavbi pomemben del programa namenjamo tudi osnovnošolski mladini. Vabimo vas, da otroke spodbudite k sodelovanju v celoletnem programu Bela krizantema ali umetnik v gibanju. Več o programu v priponki.

Prijave: Lili Šturm, 01 2413 818, lili.sturm@mglc-lj.si.


Foto: Jaka Babnik (arhiv MGLC) 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.