Mini poletje


  Ljubljana
od 26. junija do 26. avgusta 2018

Mini teater
www.mini-teater.si

Junija se v Mini teatru v Ljubljani začenja novo Mini poletje! Tokratna otvoritev bo v torek, 26. junija, in bo potekala cel dan, v sklopu že tradicionalnega dogodka Dan križevniškega soseda. Križevniška ulica bo zaživela in pokazala, kaj vse lahko ponudi, saj bodo vsi sosedje, od tiskarne na Bregu, prek Shambale in brivca pa do Mini teatra in naprej, vsem mimoidočim kar na ulici ponudili svoje storitve. Vse lepo vabimo na celodnevni klepet, hrano, britje, ob 18. uri pa na lutkovno predstavo Sneguljčica.

Program Mini poletja se bo nadaljeval z delavnicami za otroke, vsak vikend v juliju in avgustu, zadnji teden avgusta pa nas bo obiskalo in razveselilo kar sedem tujih lutkovnih gledališč. Za program spremljajte spletno stran Mini teatra.


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.