F e K K - festival kratkega filma v Ljubljani


  Ljubljana
od 20. do 25. avgusta 2018

Društvo za uveljavljanje kratkega filma KRAKEN
www.fekk.kraken.si

FeKK - mednarodni festival kratkega filma v Ljubljani bo med 20. in 25. avgustom poletje zaokrožil v znamenju kratkometražcev. Tekmovalna programa FeKK SLO in FeKK YU bosta zopet postregla z izborom svežih filmov domačih produkcij ter produkcij iz dežel bivše Jugoslavije. Pospremile ju bodo retrospektive uveljavljenih avtorjev, delavnice, predavanja, okrogle mize, druženja, glasbeni program in veliko dobre stare zabave!
Več informacij sledi kmalu na povezavi.Ostrenje pogleda na FeKK-u
Te zanima filmska kritika?
Prijavi se na delavnico, ki bo potekala od 20. do 25. avgusta na FeKK-u. Pod milim nebom bomo gledali izbrane kratke filme, o njih razpravljali in pretresali ideje, ki jih bomo prenesli na papir. V pogovore bomo vključili tudi festivalske goste – mlade filmske ustvarjalce. Končni izdelki bodo objavljeni na festivalski spletni strani in na blogu Ostrenje pogleda, izbor tekstov pa v reviji KINO!
Delavnico bo vodila dr. Maja Krajnc, odg. urednica revije KINO!

Informacije in prijave (do 10. avgusta) na: ostrenje.pogleda@gmail.com.


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.