Film na oko


  Cankarjev dom, Pionirski dom, Kino Šiška in Kino Bežigrad
od 3. do 9. maja 2017

Zavod Vizo
www.filmnaoko.si

Najboljši mladinski filmi z aktualnih svetovnih filmskih festivalov se bodo tudi letos predstavili slovenskemu občinstvu.

Filme si lahko spomladi ogledate v Ljubljani. Med 3. in 9. majem bo Film na oko potekal v Cankarjevem domu, Pionirskem domu, Kinu Šiška in Kinu Bežigrad. Jeseni pa bodo posebnega izbora deležni tudi drugi kraji. Tako bo festival od 2. do 8. oktobra potekal v Mariboru, Slovenski Bistrici, Sežani, Novi Gorici, Idriji, Tolminu, Škofji Loki, Novem mestu in v Krškem.

Festival pa ponuja tudi priložnost, da ljubitelji filma v obliki matinej, šolskih projekcij in rednih filmskih predstav spoznajo festivalske goste ter se udeležijo številnih brezplačnih filmsko-izobraževalnih delavnic in pogovorov z ustvarjalci filmov. Več v priponki.


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.