Mladi vizualni umetniki na Goriškem


  Ajdovščina
od 2. decembra 2016 do 29. januarja 2017

Pilonova galerija Ajdovščina
www.venopilon.com

Od 2. decembra 2016 je v Pilonovi galeriji Ajdovščina na ogled razstava Mladi vizualni umetniki na Goriškem, ki sledi javnemu povabilu v letošnjem poletju, na katerega se je odzvalo 21 mladih ustvarjalcev z Goriškega. Selektorji so med njimi za razstavo izbrali 11 umetnikov: Karmen Bajec, Simão Bessa, Tea Curk Sorta, Enej Gala, Polona Ipavec, Anja Kranjc, Maša Lancner, Jan Mozetič, Andreja Pegan, Špela Škulj in Neja Tomšič, ki se bodo s svojimi deli predstavljali na razstavi do 29. januarja 2017. Razstavo spremlja obsežen katalog, v katerega so zajeti vsi, ki so se na povabilo odzvali, vsi pa se bodo tudi z različnimi dogodki (delavnice, vodeni ogledi, predstavitve) predstavili širši publiki in strokovni javnosti.

Ob trajanju razstave tako vabljeni v Pilonovo galerijo Ajdovščina na oglede in vodene oglede razstave, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem vseh triad in srednješolcem. Predhodne prijave sprejemajo na pilonova.galerija@siol.net ali po telefonu (0)5 368 91 77.


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.