Ta veseli dan kulture


  po Sloveniji
3. december 2017


www.mk.gov.si

Tudi letos se bodo s svojimi programi tradicionalni pobudi dneva odprtih vrat v slovenski kulturi pridružile številne kulturne ustanove, ki bodo na rojstni dan pesnika Franceta Prešerna ponovno odprle vrata in obiskovalce vseh starostnih skupin povabile na brezplačne oglede razstav, vodenja, delavnice, predstave, projekcije filmov, koncerte ...

Letošnji Ta veseli dan kulture bo potekal v nedeljo, 3. decembra, in bo še posebej slovesen, saj bomo na ta dan v Sloveniji simbolno vstopili v Evropsko leto kulturne dediščine 2018, ki bo potekalo pod sloganom Naša dediščina: Kjer preteklost sreča prihodnost.

Na spletni strani ministrstva www.mk.gov.si bomo kot običajno v zadnjih dneh novembra zbrali kulturne dogodke, ki bodo obiskovalcem na voljo po vsej Sloveniji. Na dogodke vabimo ljubitelje kulture in tiste, ki se z njo šele srečujejo!


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.