O BAZARJU

 


 

S Kulturnim bazarjem, kjer združimo moči Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za zunanje zadeve, Slovenska nacionalna komisija za Unesco, CMEPIUS ter kulturne ustanove iz vse Slovenije, želimo doseči boljšo obveščenost o kulturni ponudbi v Sloveniji ter v strokovni in širši javnosti prebuditi interes za kulturno-umetnostno vzgojo oziroma za kulturo.
Izvršni producent Kulturnega bazarja, sedaj že tradicionalne prireditve, je od samega začetka leta 2009 Cankarjev dom v Ljubljani. 

 

                                                                  Več >

 

Kulturni Bazar 2015 

Kulturni bazar 2015 bo potekal 18. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Enodnevna prireditev, ki poteka kot strokovno usposabljanje, je namenjena strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, študentom ter vsem, ki kulturno-umetnostno vzgojo vključujete v svojo delo.  Hkrati pa so vrata Cankarjevega doma ves dan odprta tudi širši javnosti – otrokom in mladim ter vsem, ki jih zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.
Udeležba na KB je za vse obiskovalce brezplačna.

Program strokovnega usposabljanja in e-prijavnica bosta objavljena na spletni strani v prvi polovici januarja 2015, program za otroke in mladino ter širšo javnost in e-prijavnica pa v prvi polovici februarja 2015.

Vabljeni!

 

 
 

Program za otroke, mladino in odrasle: Špil liga – prva liga dijaških bendov

26. feb. 2015
Špil liga se bo na Kulturnem bazarju 18. marca predstavila s sproščenim jam sessionom, na katerega ste povabljeni mladi glasbeni ustvarjalci! Preberi več >
 

Jedilnik za otroke, na katerem ni kokic

23. feb. 2015
Kinobalon je filmsko-vzgojni program, ki ga že sedem let izvajajo v Kinodvoru. Preberi več >
 

Natečaj za učence osnovnih šol v Sloveniji in zamejstvu: Moj najljubši slovenski književni lik

23. feb. 2015
Natečaj poteka ob 20. obletnici delovanja Bralnega društva Slovenije in v sodelovanju z Mladinsko sekcijo Društva slovenskih pisateljev, Društvom Bralna značka Slovenije – ZPMS in IBBY Slovenija. Preberi več >
 

KDO SI PA TI, dokumentarna serija za mlade

23. feb. 2015
V Otroškem in mladinskem programu TV Slovenija so v sodelovanju s produkcijsko hišo TRAMAL FILMS pripravili serijo desetih dokumentarnih oddaj za in o mladostnikih.  Nova slovenska mladinska serija idejo za vsebino črpa v medkulturnosti slovenske družbe, v kateri skupina zanimivih najstnikov živi in ustvarja. Preberi več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.