O BAZARJU

 


 

S Kulturnim bazarjem, kjer združimo moči Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za zunanje zadeve, Slovenska nacionalna komisija za Unesco, CMEPIUS ter kulturne ustanove iz vse Slovenije, želimo doseči boljšo obveščenost o kulturni ponudbi v Sloveniji ter v strokovni in širši javnosti prebuditi interes za kulturno-umetnostno vzgojo oziroma za kulturo.
Izvršni producent Kulturnega bazarja, sedaj že tradicionalne prireditve, je od samega začetka leta 2009 Cankarjev dom v Ljubljani. 

 

                                                                  Več >

 

Kulturni Bazar 2015 

Na Kulturnem bazarju 2015, ki je potekal 18. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani, je svojo ponudbo za otroke in mladino predstavilo več kot 300 kulturnih ustanov iz vse Slovenije.
Strokovnega usposabljanja se je udeležilo več kot 1000 strokovnih delavcev z vzgojno-izobraževalnih zavodov iz vse Slovenije, študentov in predstavnikov kulturnih ustanov, dogodek pa je obiskalo več kot 2000 otrok, učencev in drugih obiskovalcev.

Kulturni bazar 2016 bo potekal 31. marca 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Vabljeni!

 

 
 

Natečaj Nariši svojo znamko

1. jul. 2015
V Muzeju pošte in telekomunikacij med 1. 7. in 31. 10. 2015 poteka natečaj Nariši svojo znamkoPreberi več >
 

Natečaj Najst za dramsko besedilo

18. jun. 2015
V SNG Drama Ljubljana pripravljajo novo predstavo, katere (so)avtorji bodo mladi. Rdeča nit je: Želim si, da bi se zgodilo drugače. Za predstavo potrebujejo nova dramska besedila, ki bi jih napisali mladi ljubitelji gledališča. Iščejo besedila, ki bodo v naslov Želim si, da bi se zgodilo drugače ujela zanimivo zgodbo, ki opisuje doživljanje sveta skozi oči mladostnikov. Preberi več >
 

Poletavci - poletni bralci

10. jun. 2015
Če si star(-a) med 7 in 12 let, zelo rad(-a) bereš ali pa malo manj, si pravi(-a) za med Poletavce! V času poletnih počitnic se lahko pridružiš skupini poletnih bralcev tako, da 30 dni vsak dan pol ure bereš karkoli: knjige, stripe, časopisne članke, revije, recepte ... Preberi več >
 

Evropski kulturni forum 2015

4. jun. 2015
Evropska komisija organizira Evropski kulturni forum, ki bo potekal v Bruslju od 26. do 27. novembra 2015. Preberi več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.