Virtualni muzej rudarstva 4. dritl (Trbovlje)

13. avg. 2019

V Trbovljah ponujamo enkraten spoj zgodovine težke industrije in visokotehnološke prihodnosti: dediščino rudarstva predstavljamo na novo, vizualno atraktivno. Obiskovalci se lahko prebijajo skozi pravi rudniški rov, opremljen z izvirnimi rudniškimi eksponati, s svetlobnimi in zvočnimi efekti, hologrami in projekcijami. S pomočjo najsodobnejše opreme za navidezno in razširjeno resničnost lahko vstopite v svet rudarjev, kakršen je bil pred stotimi leti. S sodobno tehnologijo pa predstavljamo tudi življenje družin v rudarski koloniji in njihov boj za boljši jutri.
Učencem ali dijakom tako lahko ponudite nekaj drugačnega in novega, zato si oglejte osnovno ponudbo, če pa bi si želeli edinstven kulturni, tehniški ali ekološki dan, je več informacij na voljo na: info@4dritl.si ali po telefonu 051 356 893.
Mogoči so tudi organizirani obiski šol ali  celodnevni obisk Trbovelj ali Zasavja in dodatne učne vsebine na temo zgodovine, kulture, tehnologije, dediščine ali narave.
Za dogovore o terminu obiska in podrobnostih lahko pokličete na telefonsko številko 051 356 893 (Vesna Jesih) ali pišete na vesna@dd-trbovlje.si, info@4dritl.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.