Tretjaz

5. jun. 2019

Tretjaz avtorjev Urbana Kmeta Marjete Kamnikar, ki bo premierno uprizorjena 26. junija ob 20. uri v ljubljanski Stari elektrarni, je b-stran igre M. M, je igra srečanj, kjer se najboljša prababica med plesalkami in najboljša plesalka med prababicami Marjeta Kamnikar od leta 2007 v uprizoritvenih formatih srečuje z že več kot 50 umetniki. B-stran je igra remiksov predstav.
Tretjaz je predstava, ki jo kot tretji umetnik soustvarjajo študentje Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil Naravoslovno tehnične fakultete Univerze v Ljubljani.
Ob predstavi bo otvoritev razstave.
Za predstavnike KUV so vstopnice brezplačne (z obveznim plačilom 1 kulturnega evra), prosimo pa za predhodno rezervacijo s pripisom za KUV na: info@bunker.si, 051 269 906
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.