Petkovi brezplačni delavnici o sodobnem plesu

20. sep. 2019

V Začasnem slovenskem plesnem arhivu (ZSPA) v Muzeju sodobnih umentosti Metelkova (MSUM) v jesenskih terminih ob petkih med 15. in 18. uro nudijo brezplačni delavnici (izmenično): Uvod v sodobni ples (za začetnike) in Analiza sodobnega plesa (nadaljevalna delavnica, ki se ob posameznih predstavah ali opusih osredotoča na bolj poglobljeno branje sodobnega plesa). Obe delavnici vključujeta ogled avdio-vizualnega gradiva, ob katerem postanejo posamezni (zgodovinski) sodobnoplesni koncepti, dela ali paradigme (raz)vidnejši.
Delavnice so del projekta S(v)odobnost, svoj potencial razvij skozi sodobno umetnost, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo RS. Del projekta je tudi Začasni slovenski plesni arhiv v sodelovanju z MSUM. ZSPA je v projektu (in tudi drugih) del programa Nomad Dance Academy Slovenija.
Več na povezavi tukaj in tukaj.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.