CreaTures: Creative Practices for Transformational Futures

13. maj 2020

Zavod Kersnikova z velikim veseljem naznanja sodelovanje pri novem raziskovalnem projektu EU Horizon 2020: CreaTures: Creative Practices for Transformational Futures. Transdisciplinarni projekt raziskuje moč umetniških praks za spremembe v smeri večje družbene in ekološke trajnostne naravnanosti.

Creatures sovpada s prepričanjem, da je umetnost premalo uporabljeno orodje pri nujni nalogi socialnega povezovanja v času radikalnih sprememb. Kersnikova bo k projektu prispevala z razvojem eksperimentalnih umetniških produkcij in njihovih satelitskih dogodkov ter s tem omogočila pilotno raziskavo družbeno angažiranih sodelovalnih praks, refleksij in upomenjanja. 11 partnerjev pri projektu vodi Univerza v Aaltu - šola za umetnosti, oblikovanje in arhitekturo (FI). Več ​> 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.