Zala Dobovšek: Gledališče o »drugih«, za »druge« in z »drugimi«

30. sep. 2019

V okviru projekta Igrišče za gledališče 2.0 bo že četrtič potekala Šola v kulturi za pedagoške delavce. Šola v kulturi je kot šola v naravi, le da sta ključni prvini namesto narave in športa urbano okolje in umetnost. Izvaja se za tretjo triado osnovnošolcev, občasno pa tudi za pedagoške delavce, ki tako pridobijo izkušnjo dejavnosti, na katero vabijo otroke, obenem pa je tudi izobraževalna priložnost.
Tokratno, že četrto Šolo v kulturi za pedagoške delavce pripravljajo v sodelovanju s SLOGI, festivalom Zlata paličica (Lutkovno gledališče Ljubljana) in festivalom Mesto žensk.
Celoten tridnevni program bo prek delavnic, predstav, različnih pogovorov in refleksij posvečen gledališču o »drugih«, za »druge« in z »drugimi«, zato bo Zala Dobovšek (ki je tudi soavtorica ene izmed predstav programa; Nekje drugje) pripravila uvodno predavanje, ki  je tudi »za izven« in je brezplačno.
Vstop prost.
Več na povezavi ali e-naslovu info@bunker.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.