Za nami je uspešno zaključena novinarska konferenca

7. mar. 2012

O pomenu kulturno-umetnosne vzgoje so spregovorili minister Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport dr. Žiga Turk, generalni direktor Cankarjevega doma Mitja Rotovnik, generalna direktorica Direktorata za okolje na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje Barbara Avčin Tržan in direktor Zavoda RS za šolstvo mag. Gregor Mohorčič.


O enodnevni prireditvi Kulturni bazar 2012, ki bo v torek, 13. marca 2012, v Cankarjevem domu, o sveži spletni strani www.kulturnibazar.si, ter publikaciji Kulturno-umetnostna vzgoja, priročnik s primeri dobre prakse iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol so več povedali mag. Nataš Bucik in Nada Požar Matijašič iz Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Vlado Pirc iz Zavod RS za šolstvo  ter Barbara Rogelj in Kristina Jermančič iz Cankarjevega doma.
 
Program Kulturnega bazarja 2012

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.