»Z Ostrenjem pogleda v počitnice« v Slovenski kinoteki

24. apr. 2016

Bliža se maturitetno obdobje, z njim pa tudi konec šolskega leta. Za vse dijake od 1. do 3. letnika, ki so v »maturitetnem obdobju« še prosti, ponuja »Ostrenje pogleda« med 13. in 17. junijem filmski zaključek šolskega leta – brezplačno delavnico »Z OSTRENJEM POGLEDA V POČITNICE«, ki jo organizira Društvo za širjenje filmske kulture KINO! v sodelovanju s Slovensko kinoteko.

Prijavljeni dijaki bodo pet dopoldnevom tik pred poletjem deležni prave filmske izkušnje v zatemnjeni dvorani Slovenske kinoteke, v kateri bomo tudi skozi predavanja in pogovor spoznavali klasike iz zakladnice Kinotečnega arhiva, ob tem pa se še preizkušali v pisanju.

Prijavite se do 28. maja na e-naslov: ostrenje.pogleda@gmail.com s pripisom »Z OSTRENJEM POGLEDA V POČITNICE«.

Lahko nas tudi pokličete: Anja Banko (041 898 021), Maja Krajnc (040 720 717) ali pišite na: ostrenje.pogleda@gmail.com, maja.krajnc@kinoteka.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.