Vseslovenski dan habitata 2018 / Natečaj Arhitekturna dediščina okoli nas

11. jul. 2018

Vabimo vas k sodelovanju na natečaju v okviru VSESLOVENSKEGA DNEVA HABITATA 2018, ki bo potekal v okviru Meseca prostora v organizaciji Centra arhitekture Slovenije in v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor RS ter z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo.

Organizacija združenih narodov je prvi ponedeljek v oktobru proglasila za Svetovni dan habitata, ki se praznuje že od leta 1985. Posvečen je človekovim naseljem in osnovni pravici ljudi do primernega bivališča.

TEMA LETOŠNJEGA NATEČAJA
Ker je letošnje leto posvečeno evropski kulturni dediščini, je tema letošnjega natečaja Arhitekturna dediščina okoli nas. Vabimo vas, da med 22. septembrom in 6. oktobrom 2018, ko potekajo dnevi kulturne dediščine, del šolskih dejavnosti posvetite tej tematiki. Na natečaju lahko sodeluje samo en razred, več razredov ali pa cela šola.

Več informacij o natečaju najdete na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.