Veččutno vodstvo po Plečnikovi hiši

23. okt. 2018

Vabljeni, da se udeležite veččutnega vodstva po Plečnikovi hiši na Karunovi 4 – 6 v Ljubljani, ki bo v četrtek, 25. oktobra 2018 ob 17.30 uri.
V  prenovljeni hiši,  v kateri je Plečnik bival 36 let, vse do svoje smrti, bomo podrobno spoznali največjega slovenskega arhitekta in obsežen opus njegovih del. Odkrivali pa bomo tudi do sedaj manj znane plati velikega mojstra: njegovo osebno življenje ter osebe, ki so ga najbolj zaznamovale  ter drobne anekdote iz zasebnega življenja. Na vodstvu bomo preko vseh čutil v stiku  z arhitektovimi avtentičnimi osebnimi predmeti in doživeli bomo nepozabne izkušnje. Uro in pol trajajoče vodstvo bomo sklenili s pogostitvijo v Plečnikovem slogu.
Cena vstopnice: 7€ / 5€ (znižana cena), asistenti, spremljevalci imajo brezplačen vstop
Ker je zaradi zagotavljanja kvalitetne izvedbe število udeležencev omejeno na 7 oseb, vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo sporočite na telefonsko številko 031 857 593 (Katrin Modic).
V sodelovanju s Klubom Ljubiteljev Umetnosti: Asistenca vsem, ki bi se vodstva želeli udeležiti, a se ga zaradi osebne okoliščine (npr. senzorna oviranost, gibalna oviranost, težje razumevanje …) samostojno ne morete, nudimo brezplačno spremstvo na dogodek. V tem primeru vas prosimo, da nas obvestite vsaj tri dni prej. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.