Vabilo na benefit "Čez vse meje"

25. feb. 2016

Dijaška neformalna pobuda Param dokso vas med 27. februarjem in 4. marcem vabi na benefit Čez vse meje.

Dijakinje in dijaki ljubljanskih gimnazij so se povezali v iniciativo pod imenom Param dokso. Iniciativa je nastala z namenom nadgradnje predhodnega delovanja znotraj šolskih časopisov in medgimnazijskih organizacij.

Benefit bo vključeval serijo predavanj na temo tako imenovane begunske problematike, družabne dogodke, impro nastop, vse skupaj pa se bo zaključilo s koncertom. Ves denar, nabran s prostovoljnimi prispevki, bo porabljen za pomoč azilantom in prosilcem za azil v Sloveniji brez posredovanja humanitarnih inštitucij. Primarni namen benefita je ozaveščanje in izobraževanje javnosti o dogajanju na mejah, o državah, iz katerih prihajajo begunci in odzivih na njihov prihod.

Več informacij in urnik dogodkov na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.