Tradicionalni slovenski zajtrk

7. nov. 2016

Projekt Tradicionalni slovenski zajtrk bo tudi letos eden osrednjih dogodkov dneva slovenske hrane, ki bo v petek, 18. novembra 2016. Po že ustaljenih načelih ga pripravlja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano skupaj z vzgojno-izobraževalnimi zavodi, z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvom za zdravje, po novem tudi z Ministrstvom za kulturo in številnimi drugimi partnerji. Na povezavi najdete okrožnico o izvedbi projekta Tradicionalni slovenski zajtrk (TSZ) 2016.

Na dan izvedbe tradicionalnega slovenskega zajtrka vas še posebej želimo spodbuditi k izvedbi naravoslovnega dneva oziroma dneva dejavnosti na temo zdrave prehrane, kmetijstva, čebelarstva, slovenske pobude za razglasitev svetovnega dneva čebel ipd. V sodelovanju z Ministrstvom za kulturo in kulturnimi ustanovami po vsej Sloveniji priporočamo tudi vključitev kulturnih vsebin, ki se povezujejo s tematikami tradicionalnega slovenskega zajtrka. Izbrana ponudba je dosegljiva na spletni strani Kulturnega bazarja v rubriki Tradicionalni slovenski zajtrk. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.