Ta veseli dan kulture v četrtek, 3. decembra 2015

23. nov. 2015

V Prešernovem letu 2000 je Ministrstvo za kulturo začelo s pobudo dneva odprtih vrat slovenskih kulturnih ustanov, da bi kulturne vsebine približali čim širšemu krogu ljudi, še zlasti pa otrokom in mladini. Z leti se je pobuda preoblikovala v Ta veseli dan kulture ter prerasla v množičen kulturni dogodek ter veselo praznovanje ob Prešernovem rojstnem dnevu.

Tudi letos bodo v četrtek, 3. decembra 2015, na Ta veseli dan kulture – dan odprtih vrat slovenske kulture vrata odprli številni nacionalni in občinski kulturni zavodi, zvrstili se bodo brezplačne predstave, razstave, koncerti, predavanja, vodenja in delavnice, primerne za vse starostne skupine. Na prireditve so vabljeni vrtci in šole, prav posebej pa vabijo otroke, mladino, družine, da obiščejo prireditve tudi v prostem času. Seznam brezplačnih prireditev je objavljen na spletnih straneh Ministrstva za kulturo. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.