Svetovni dan habitata 2015

21. sep. 2015

Center arhitekture poziva k vseslovenski akciji SVETOVNI DAN HABITATA 2015. Zato vas vabijo, da v ponedeljek 5. oktobra 2015, sodelujete v akciji, ki poteka v okviru Meseca prostora 2015. V Centru arhitekture so se povezali z Ministrstvom za okolje in prostor in Zavodom RS za šolstvo ter pripravili program dvournih delavnic za vse tri triade osnovne šole. Z željo, da bodo v akcijo SVETOVNI DAN HABITATA vključeni vsi osnovnošolci v Sloveniji, vas vabijo, da se pridružite in učencem omogočite spoznavanje prostora in arhitekture. Šola, ki bo poslala najboljše prispevke, bo nagrajena.

Vašo šolo lahko prijavite in si več o vsebini delavnic preberete na spletni strani www.igrivarhitektura.org. Naj nas prostor navdihuje! 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.