Strokovni posvet Ustvarjalni gib – most med izobraževanjem in umetnostjo

4. jun. 2015

Strokovni posvet o ustvarjalnem gibu in plesni umetnosti bo potekal na Pedagoški fakulteti v Ljubljani v torek, 30. 6. 2015, s pričetkom ob 14. uri. Vabljeni ravnatelji, učitelji, plesni umetniki in ostali zainteresirani, ki vključujete ali bi želeli integrirati plesno umetnost in ustvarjalni gib kot učni pristop v okviru rednih ali izbirnih predmetov osnovne šole.

Oblikovana bo tudi mreža šol, ki bodo vključene v model sodelovanja učiteljev, študentov Pedagoške fakultete in plesnih umetnikov za uporabo ustvarjalnega giba na različnih vzgojno-izobraževalnih področjih v osnovni šoli.

Strokovni posvet organizirajo UL Pedagoška fakulteta, JSKD in Zavod Federacija s podporo Ministrstva za kulturo in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Udeležba na posvetu je brezplačna, potrebna je prijava najkasneje do 17.6.2015.

Program in več informacij najdete v vabilu. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.