Strokovni posvet o filmski vzgoji v vzgoji in izobraževanju

7. nov. 2014

STROKOVNI POSVET O FILMSKI VZGOJI V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNIH ZAVODIH v organizaciji Zavoda Republike Slovenije za šolstvo (ZRSŠ), Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), Ministrstva za kulturo (MK) in Art kino mreže Slovenije (AKMS) bo potekal v novem terminu, 21. novembra 2014 ob 11.30 uri v Kulturnem domu Slovenj Gradec v Slovenj Gradcu.

Posvet je namenjen imenovanim koordinatorjem kulturno-umetnostne vzgoje v VIZ. V okrožnici MIZŠ, MK in ZRSŠ, ki ste jo 16. junija  2014 prejeli vsi VIZ v Sloveniji, smo VIZ povabili k imenovanju koordinatorjev kulturno-umetnostne vzgoje v vzgojno-izobraževanih zavodih  - celotno okrožnico in napotke za imenovanje koordinatorjev najdete na naši podstrani. Imenovanje koordinatorjev KUV v VIZ še vedno poteka – če v vašem VIZ še nimate koordinatorja, ga lahko še vedno imenujete.

Posvet o filmski vzgoji je vsebinsko zasnovan tako, da je primeren za strokovne delavce iz vseh VIZ (vrtcev, OŠ, SŠ, dijaških domov ...). Osrednja tema posveta je prikaz različnih načinov dela s filmom v vrtcu, osnovni in srednji šoli glede na razvojne značilnosti različnih starostnih skupin otrok in mladih.

V povezavah najdete vabilo in program. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.