Strokovni posvet o animiranem filmu Animirajmo!

11. nov. 2016

Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za kulturo in Cankarjev dom vabijo ravnatelje in strokovne delavce vzgojno-izobraževalnih zavodov na celodnevni strokovni posvet o animiranem filmu Animirajmo!, ki bo 1. decembra 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Avtorji in drugi strokovnjaki bodo teoretično in praktično predstavili vsebino e-priročnika Animirajmo! Animirani film v vrtcu in šoli, ki je marca 2016 izšel pri založbi Zavoda RS za šolstvo. Domači strokovnjaki s filmsko-vzgojnega področja in ustvarjalci animiranega filma bodo po plenarnem delu predstavili posamezne tematske sklope iz priročnika (zgodovina animiranega filma, pomen animiranega filma za otroke in mladostnike, osnove filmske govorice in specifike animiranega filma itn.) ter raznovrstne praktične delavnice.

Kotizacije ni. Vsi udeleženci posveta bodo brezplačno prejeli izvod pravkar izdanega tiskanega priročnika Animirajmo! Animirani film v vrtcu in šoli.

Vabilo, program posveta in prijavnico najdete na povezavi.
Prijave so odprte do 25. 11. 2016. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.