Strokovna izobraževanja na festivalu Zlata paličica 2017

15. sep. 2017

Med 1. in 7. oktobrom 2017 poteka v Ljubljani 17. osrednji pregledni nacionalni festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mlade, ki ga organizira Lutkovno gledališče Ljubljana v sodelovanju s Slovenskim gledališkim inštitutom in Cankarjevim domom. Na festivalu Zlata paličica si lahko ogledate najboljše slovenske dramske, glasbene, lutkovne, plesne in eksperimentalne predstave za otroke in mlade preteklih dveh let.

Predstave iz programa festivala bodo kot kakovostne predstave uvrščene tudi na novo spletno platformo Zlata paličica, referenčno bazo za iskanje in prvo spoznavanje kakovostnih gledaliških predstav za otroke in mlade, ki jo Slovenski gledališki inštitut razvija v okviru projekta Gleda(l)išče.
Javna predstavitev platforme bo v ponedeljek, 2. oktobra 2017, ob 12. uri v preddverju velikega odra Lutkovnega gledališča Ljubljana.

V okviru festivala Zlata paličica organizira Slovenski gledališki inštitut v sodelovanju z Lutkovnim gledališčem Ljubljana in Cankarjevim domom dve strokovni izobraževanji, namenjeni strokovnim delavcem osnovnošolskega in srednješolskega izobraževanja.

Opisa obeh usposabljanj najdete v prilogi.

Število mest na delavnicah je omejeno. Prijave sprejemamo do 29. septembra 2017 (oz. do zasedbe prostih mest). Vaše podatke (ime, priimek, ustanova, kontakt) pošljite na naslov sandra.jenko@slogi.si.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.