Spletni katalog ponudbe kulturno-umetnostne vzgoje 2017/18

6. jun. 2017

Osmi Katalog ponudbe kulturno-umetnostne vzgoje je uporabnikom na voljo v obliki spletnega imenika slovenskih kulturnih ustanov, ki delujejo na področju kulturno-umetnostne vzgoje.

Je pripomoček za strokovne delavce v vzgojno-izobraževalnih zavodih pri načrtovanju kulturnih dejavnosti ter partnerskem sodelovanju in povezovanju s kulturnimi ustanovami. Pomemben pripomoček je tudi za kulturne ustanove – v pomoč jim bo pri načrtovanju kulturnega programa, pri povezovanju z drugimi kulturnimi ustanovami ipd. V pomoč je lahko tudi strokovnim delavcem v lokalnih skupnostih in v različnih državnih institucijah, ki se pri svojem delu navezujejo na kulturno-umetnostno vzgojo. Je tudi koristen vodnik za vse (tudi starše, stare starše ...), ki načrtujejo obšolske in zunajšolske dejavnosti za otroke in mlade ter si prizadevajo za kakovostno in ustvarjalno preživljanje njihovega prostega časa.

Katalog najdete na www.katalog.kulturnibazar.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.