Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa

13. maj 2019

Premiera predstave po romanu avtorja Marka Haddona, ki je bil hkrati natisnjen kot knjiga za mladino in odrasle ter je prejel več pomembnih nagrad in se priljubil številnim bralcem. Dramatizacijo je izpisal Simon Stephens, pod slovenski prevod se podpisuje Milan Dekleva, predstavo pa je režirala Renata Vidič.
Zgodba: Enajstletni Christopher se odloči izslediti morilca sosedovega psa in o tem napisati detektivko. Pri raziskovanju se mu nepričakovano začne razkrivati zgodba zamolčanih družinskih skrivnosti. Glavni junak je sicer zelo inteligenten fant, tako rekoč matematični genij, vendar z motnjo v razvoju, ki ga ovira predvsem v komunikaciji in nadziranju impulzivnih reakcij. Skozi njegove oči ugledamo življenje drugače, kot smo ga sicer vajeni doživljati.
Za registrirane koordinatorje KUV vabimo na brezplačen ogled na ponovitev 31. 5. ali 8. 6. 2019 ob 20.00. Število vstopnic je omejeno, zato so obvezne predhodno rezervacije na e-naslov dominika.prijatelj@sng-ng.si.
Več na povezavi ali pišite na e-naslov info@sng-ng.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.