ŠIFT#4: KEEMO

22. jan. 2019ŠIFT je performativni format, ki v obdobju 2018-22 evidentira sistemske vrzeli na štirih tematskih področjih: zdravje, znanje, delo, pravica.
Po zadnjih podatkih Mednarodne agencije za raziskave raka (IARC) se je število obolelih leta 2018 povečalo na 18,1 milijona in 9,6 milijona smrtnih primerov. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) predvideva, da bo ta bolezen glavni vzrok smrti 21. stoletja. Toda ljudi, ki jih prizadene ta bolezen, je veliko več. Rak korenito spremeni tudi življenje družine in svojcev obolelih, ki se znajdejo v svetu, v katerem se nenadoma vse obrne na glavo in obratno – marsikaj se znova intenzivno postavi na noge.
Nastopajo: OHOLO!, OLFAMOŠTVO, Loup Abramovici, Marjan Stanić, Eduardo Raon, Enej Grom.
Za koordinatorje KUV so za izvedbo 26. januarja 2019 ob 20.00 v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana na voljo brezplačne vstopnice, vendar je število omejeno, zato so obvezne predhodne rezervacije na info@bunker.si s pripisom: za KOORDINATORJE KUV.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.