Seminar Klasične in eksperimentalne grafične tehnike v MGLC

23. mar. 2016

V MGLC – Mednarodnem grafičnem likovnem centru v Ljubljani v soboto, 16. aprila 2016, med 11. in 16. uro, organizirajo študijski seminar Klasične in eksperimentalne grafične tehnike. Sodelujejo: mag. Črtomir Frelih, akad. mag. likovne didaktike, grafik specialist, redni profesor za risanje in grafiko na Oddelku za likovno pedagogiko Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani; Lili Šturm, muzejska svetovalka, pedagoški programi v Mednarodnem grafičnem likovnem centru; Slavko Pavlin, tiskarski mojster v Mednarodnem grafičnem likovnem centru;  in Aleksandra Zalokar, umetnica.

Enodnevni seminar o vlogi grafike kot tehnike likovnega izražanja znotraj področja Likovne umetnosti/vzgoje je primeren za mentorje, likovnike in KUV koordinatorje osnovnih, pa tudi srednjih šol in gimnazij ter za vzgojitelje predšolske vzgoje. Udeležba na seminarju je brezplačna, obvezne pa so prijave do 12. aprila na lili.sturm@mglc-lj.si.
Program najdete v priponki. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.