Razpis za delavnice dramskega pisanja Jenkova soba

27. jan. 2020

V sklopu 50. jubilejnega Tedna slovenske drame bodo tudi letos potekale rezidenčne delavnice dramskega pisanja Jenkova soba, ki jih bo vodila svetovno znana hrvaška dramatičarka Tena Štivičić, in bodo namenjene štirim izbranim mladim dramatikom ali dramatičarkam.

Delavnice, ki imajo že petnajstletno tradicijo, predstavljajo pomemben prispevek k spodbujanju uprizarjanja in nastajanja slovenske dramatike.
V sedanji obliki jih bodo v Prešernovem gledališču Kranj letos že drugo leto zapored izvedli v sodelovanju z Layerjevo hišo Kranj, Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti, Zavodom za turizem in kulturo Kranj ter Društvom Krik.
 
Na povezavi najdete RAZPIS, s katerim želijo k sodelovanju privabiti čim več perspektivnih mladih dramatikov in dramatičark, ki lahko svojo prijavo pošljejo do 12. februarja 2020. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.