Radio Slovenija - Radijska igra za otroke (RIO)

31. jul. 2017

Radijska igra za otroke je na sporedu vsako nedeljo ob 8.05 na 1. programu Radia Slovenija – PRVI. V avgustu nedeljska jutra prebujajo – Grom Hoho in hrček Packo (6. 8. 2017), Mak (13. 8. 2017), Mali kurir (20. 8. 2017) in Potem (27. 8. 2017). Igre na zahtevo in didaktično gradivo za aktivni sprehod z otrokom skozi zvok pa so dostopni na Otroškem portalu RTV Slovenija v razdelku RIO. Radijska igra kot svojevrstni umetniški žanr in didaktično sredstvo je nadvse pomembna za razvoj abstraktnega mišljenja in slušne senzibilnosti. Kontakt: Klemen Markovčič (rio@rtvslo.si).

Za brezplačen voden ogled Radia ali Televizije Slovenija v novem šolskem letu, od septembra dalje pa pišite na (ogled@rtvslo.si). 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.